Aankoop advies

Deskundig aankoop advies, op locatie!

Bel direct: 020-2236457

Betaal niet te veel

Wat is het meest geschikte product?

bruin- en witgoed advies

Elektronische producten zoals camera’s, tablets en navigatiesystemen wasmachines,drogers en inbouw apparatuur gaan meestal veel langer mee dan winkeliers doen beweren. Dat betekent dat consumenten in die gevallen ook langer recht hebben op reparatie of vervanging dan ze vaak krijgen, meldde de Consumentenbond maandag.

Consumenten hebben recht op een deugdelijk product gedurende de verwachte levensduur. Hoe lang dat is, verschilt per product en is onder meer afhankelijk van het merk, de prijs en de beloftes van de verkoper. Om te bepalen of er nog recht is op kosteloze reparatie of vervanging van een defect apparaat, houden winkeliers vaak de fabrieksgarantie aan of beroepen zich op een lijst met richtlijnen voor gebruiksduur van de brancheorganisatie Uneto-VNI.

De gebruiksduur op die lijst komt echter niet overeen met de ervaringen van consumenten, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Op de website van de bond kunnen consumenten zien hoe ze gebruik kunnen maken van hun recht op garantie

Wij low budget reparatie vinden ook dat de garantie termijn langer moet zijn dan fabrikant opgeeft een product dient jaren mee te kunnen gaan dus moet er ook een langere garantie termijn langer dan twee jaar op komen.

Er is een fabrikant die dat nu al doet zonder extra kosten en dat is beko die geven op de vakhandel apparaten standaard,

vijf jaar garantie en bij ons te verkrijgen kijk ook op www.asogem.nl